PELSHENKE,Paul. - Handbuch der neuzeitlichen Bäckerei. 105 Tex

Schrijver: PELSHENKE,Paul.
Titel: Handbuch der neuzeitlichen Bäckerei. 105 Text-Abbildungen.
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 144,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Rohstoffkunde. Teigbereitung. Teiglockerung. Backprozess. Brotsorten. Brotbeur- teilung. Brotkrankheiten. Brotfehler. Kleingeb?ck. Kleingebäckfehler. Feinback- waren. Dauerbackwaren. Brotstreckung. Maschinen. Usw. 292 Seiten. Stuttgart 1950. Leinen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DEGHELDERE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Hulp nodig bij de captcha?
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...