Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Geurtsen, Karen & Geels, Boudewijn - Undercover bij de PVV

Schrijver:
Titel: Undercover bij de PVV
ISBN: 9789058315380
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirene - 2010
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 165 pag., ISBN 9789058315380
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Vier maanden lang liep journaliste Karen Geurtsen stage bij de partij van Geert Wilders, zonder dat de PVV doorhad dat zij undercover was voor HP|De Tijd. Naast het feit dat ze op deze manier aantoonde dat de beveiliging van Geert Wilders zo lek was als een mandje, hield ze ook een dagboek bij van al haar ervaringen achter de schermen bij deze politieke partij.

In Undercover bij de PVV geven Karen Geurtsen en co-auteur Boudewijn Geels een kijkje in de keuken van de meest controversiƫle politieke partij van Nederland. Haar verhaal geeft een ontluisterend beeld van het amateurisme en de willekeur van argumenten die de medewerkers van deze partij gebruiken. Ons uitgangspunt is simpel: de islam is slecht, de regering is slecht, andere partijen zijn slecht. En de PVV is natuurlijk goed.

Delen uit het dagboek waren eerder te lezen in HP/De Tijd. Undercover bij de PVV geeft het volledige verslag van de stage van Karen Geurtsen. Daarnaast bevat het diverse extras: o.a. analyse van Wilders' opkomst, portretten van de PVV-Kamerleden en reacties van PVV-medewerkers.

Karen Geurtsen (1983) is sinds 2009 redacteur bij HP/De Tijd. Haar eerste klus in loondienst: Undercover bij de PVV. Zij studeerde eerder Europees Beleid en Journalistiek en Nieuwe Media. Boudewijn Geels (1970) is sinds 2003 redacteur bij HP/De Tijd. Eerder werkte hij onder meer voor de Volkskrant en het AD.* Achter de schermen bij de politieke partij van Geert Wilders * Het volledige verslag van de stage van Karen Geurtsen, met div extra's de opkomst van Wilders portretten van de PVV-Kamerleden en reacties van PVV medewerkers
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geurtsen, Karen & Geels, Boudewijn - Undercover bij de PVV