Windridge , Dr . Charles . & Met advies van Cheng Kam Fong . [ isbn 9

Schrijver:
Titel: Tong Sing . ( Almanak van de Chinese Wijsheid . Gebaseerd op Chinese bronnen . ) Of u nu wilt weten wat de beste tijd is om een kind te krijgen, of meer wilt weten over de taoïstische filosofie, 'Tong Sing, Almanak van de Chinese wijsheid' -
ISBN: 9789024605705
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning .
Bijzonderheden: paperback met flappen in zeer nette staat - 0623 - 1e dr 2000 - 288 p. - 460 gr. - 2,6 cm dik
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- geeft antwoord op deze en vele andere vragen. In ieder Chinees huis is een exemplaar van de originele Tong Sing aanwezig, een traditionele almanak die al meer dan twaalfhonderd jaar jaarlijks wordt gepubliceerd en waarvan de oorsprong, zoals experts geloven, duizenden jaren daarvoor ligt. Het boek is een schier onuitputtelijke bron van informatie, van astrologie tot kruidengeneeskunde, van Confucius tot de interpretatie van dromen. Het woord 'Tong Sing' betekent: weet-alles-boek en de Chinezen geloven dat het ze geluk brengt. Geïnspireerd door dit eeuwenoude wekt heeft dr. Charles Windrigde een boek samengesteld dat antwoord geeft op de vele vragen die men zich stelt over de Chinese levenswijze. Hij behandelt onderwerpen uit het origineel, maar voegt er ook zijn eigen research aan toe. Geïllustreerd ,met veel nog nooit eerder gepubliceerde prenten, biedt 'Tong Sing, Almanak van de Chinese wijsheid,' de westerse lezer een onvergelijkbaar inzicht in de oriëntaalse filosofie, astrologie, folkore, geneeskunst en voedsel.

Het jaarboek voor Chinese wijsheid, Tong Sing (= weet-alles-boek), kan worden beschouwd als de oudste encyclopedie ter wereld. De almanak wordt al ruim 4.000 jaar onafgebroken gebruikt. Het bevat een korte samenvatting van een groot aantal zowel wetenschappelijke als esoterische onderwerpen en een opsomming van een aantal dagelijkse behoeften. Voorliggend boek is gebaseerd op de oorspronkelijke Tong Sing, de I Ching, het boek der veranderingen, en de belangstelling voor de Chinese cultuur van de auteur. Alle onderwerpen, die aan de orde komen, zijn geillustreerd met zwart-wittekeningen in de Chinese traditie van de hand van de auteur; de steunkleur rood is veel gebruikt. Na een ruime inleiding, waarin onder meer wordt ingegaan op de Chinese taal en literatuur, volgen hoofdstukken over Chinese wijsheid met aandacht voor de leer van Confucius en de leer van Boeddha, over horoscopen en voorspellingen met een opmerkelijke rol voor de I Ching, over Chinese geneeskunde en eetgewoonten, en levensstijl. Het taalgebruik is kort en bondig. Het zeer gevarieerde boek wordt besloten met een register.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Windridge , Dr . Charles . &  Met advies van Cheng Kam Fong . [ isbn 9789024605705 ] 0623 - Tong  Sing . ( Almanak van de Chinese Wijsheid . Gebaseerd op Chinese bronnen . ) Of u nu wilt weten wat de beste tijd is om een kind te krijgen, of meer wilt weten over de taoïstische filosofie, 'Tong Sing, Almanak van de Chinese wijsheid' - Windridge , Dr . Charles . &  Met advies van Cheng Kam Fong . [ isbn 9789024605705 ] 0623 - Tong  Sing . ( Almanak van de Chinese Wijsheid . Gebaseerd op Chinese bronnen . ) Of u nu wilt weten wat de beste tijd is om een kind te krijgen, of meer wilt weten over de taoïstische filosofie, 'Tong Sing, Almanak van de Chinese wijsheid' -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.