Boekwinkeltjes Logo

Boeken zoeken

Mulisch, Harry e.a. - De stille liefde van.... 23 filmsterren e
Stel een vraag over deze titel aan Boek2

Deze titel is te koop bij Boek2.

Schrijver:Mulisch, Harry e.a.
Titel:De stille liefde van.... 23 filmsterren en een hond.
Uitgever:Houten, Unieboek 1989 (eerste druk) Paperback.
Bijzonderheden:porto 2,56 euro ISBN 9026940491 In zeer goede staat. Nederlandse schrijvers over hun favoriete filmsterren. Ge?llustreerd.
Categorie:Literatuur
Prijs:€ 15,00 (exclusief evt. verzendkosten)

 

Mulisch, Harry e.a. - De stille liefde van.... 23 filmsterren en een hond.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Delen | Print button
link

 

Dit boek bestellen

Om deze titel bij boekwinkeltje Boek2 te bestellen vult u hieronder uw gegevens in.

* Voorletters + Naam:
* Straat:
* Huisnummer:
* Postcode:
* Woonplaats:
Land:
Telefoon:
Opmerking
 
* E-mailadres:
* Bevestiging e-mailadres:
 
* Veiligheidscode:Vul onderstaande getal in cijfers in:
Validate image
 
 

*Deze functie maakt gebruik van cookies
Boek2 uit Maarssen

Logo Boek2

Bestellen bij BOEK2 is heel eenvoudig en snel. Bestelt u meerdere boeken achter elkaar en het totaalbedrag is hoger dan 25,00 euro, dan verzenden wij helemaal GRATIS binnen Nederland. Het is ook nog eens razendsnel, want wij verzenden uw bestelling op basis van goed vertrouwen met factuur en u betaalt pas na ontvangst (een nota wordt bijgevoegd). Bestellingen worden op DINSDAG t/m VRIJDAG (tot 14.00 uur) dezelfde dag nog via PostNL verzonden. Bestelt u voor minder dan 25,00 euro, dan rekenen wij maximaal 4,95 euro verzendbijdrage voor pakketpost binnen Nederland. Naar BELGIE en DUITSLAND verzenden wij vanaf 50,00 euro ook helemaal GRATIS. Voor kleinere bestellingen naar BE en DUI rekenen wij MAXIMAAL 7,50 euro verzendbijdrage. For other countries we will inform you by e-mail. Voor dure boeken vragen wij soms een aanbetaling. Boeken kunnen (op verzoek) ook worden ingezien en/of afgehaald in MAARSSEN. Bestellingen worden op basis van binnenkomst afgehandeld, dus het kan een enkele keer voorkomen dat een boek reeds verkocht is (99% van de 70.000 boeken die op de site staan zijn direct uit voorraad leverbaar). Lukt het onverhoopt niet om uw gegevens via het bestelformulier in te vullen, dan kunt u ook uw volledige naam, adres en een lijstje met boeken die u wilt ontvangen per e-mail sturen naar info@boek2.nl. Boek2 Antiquariaat - Herenweg 24 - 3602 AP MAARSSEN - kantoortijden DINSDAG t/m VRIJDAG van 10.00 tot 17.30 uur - mobiel 0654-380560 - info@boek2.nl - www.boek2.nl

Leveringsvoorwaarden
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boek2.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld.
  • De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen om de koop verder af te handelen.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeengekomen.
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

 

© 2001 - 2014 Boekwinkeltjes. Alle rechten voorbehouden.