Boekwinkeltjes Logo

Boeken zoeken

Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan niet worden besteld omdat deze reeds verkocht is, de verkoper heeft geen exemplaar meer beschikbaar.
Melchizedek, D. - De geometrie van de Schepping - Deel 1
Stel een vraag over deze titel aan De BonteBok

Deze titel is te koop bij De BonteBok.

Schrijver:Melchizedek, D.
Titel:De geometrie van de Schepping - Deel 1
Taal:Nederlands
Uitgever:Metavision Publishing
Bijzonderheden:2000, 284pg. paperback, boek is in perfecte staat
Prijs:€ 13,00 (exclusief evt. verzendkosten)
Extra informatie: De Geometrie van de Schepping - Drunvalo Melchizedek

Van alle ideeën, methodes en inspirerende personen die ik in de afgelopen twaalf jaar ben tegengekomen, is de kennismaking met de inzichten uit het tweedelige boek 'De Geometrie van de Schepping' van Drunvalo Melchizedek tot op de dag van vandaag de meest intrigerende. Drunvalo laat in zijn boeken een totaal ander licht schijnen op onze geschiedenis en ontwikkeling als mens dan wij op school geleerd hebben. De vragen waar de wetenschap mee blijft zitten, beantwoordt hij.

Voor sommigen is zijn visie op onze geschiedenis wellicht een fantasieverhaal, maar de manier waarop hij verbanden legt tussen oude beschavingen, wereldreligies, de Schepping van de mens en het bewustwordingsproces op aarde is treffend en op zijn minst uitermate interessant te noemen.De Geometrie van de Schepping, deel 1 en deel 2
Een holistisch geschiedenisboek waarin een kwadraat van De Da Vinci Code, spiritualiteit en bewustwording ontmoet. Zou zo ik zijn twee boeken willen omschrijven. En wat komt er zoal voorbij? Uitleg over de ware betekenis van symbolen, codes en oude geschriften. De basis van alle natuur, de heilige geometrie die te vinden is in de Flower of Life (zie foto). De rol van Pi en de Gulden Snede daarin. De rol en geschiedenis van oude beschavingen zoals Lemurië, Atlantis en Egypte. De huidige shift die we doormaken in bewustwording samen met het verschuiven van de polen op aarde. De overeenkomsten en achtergronden van religies. Het bestaan van buitenaardse wezens, geheime regeringsprojecten, spiritualiteit, helderziendheid en nieuwetijdskinderen.
Hij plaatst deze informatie in een nieuw en holistisch kader waarin alles met elkaar verbonden is en geeft waar mogelijk de wetenschappelijke, archeologische of wiskundige bewijzen voor zijn visie. Volgens Drunvalo Melchizedek stammen wij bijvoorbeeld niet van de apen af maar van de buitenaardse rassen Nefilim en de Siriërs. Deze herkomst van de mens is beschreven in de Sumerische verslagen, kleitabletten gevonden in de voor ons oudst bekende beschaving op aarde, de Sumeriërs uit Sumer (wat nu Irak is).

Zijn visie
Het doel van het geven van deze informatie is enerzijds dat hij wil laten zien dat we allemaal één zijn. Anderzijds wil hij, met het begrip van het verloop van onze eigen geschiedenis, het proces stimuleren naar een bewustere aarde waarin jij je herinnert wie je bent. Hij geeft daarom ook tools om het contact met dit alles, de eenheid en dus met jezelf, te herstellen: de Mer-Ka-Ba meditatie.

De bron van zijn kennis
De kennis van zowel de meditatie als de geschiedenis van de mens, heeft hij verkregen via twee Engelen en Thoth. Daarnaast heeft hij op advies van de Engelen bij meer dan 70 leraren met verschillende achtergronden gestudeerd.
De communicatie met de Engelen is begonnen op het moment dat hij in zijn leven is gaan doen wat hij altijd heeft willen doen. Leven zonder geld bijvoorbeeld. In deze zelfde periode is hij gaan mediteren en heeft tijdens een meditatie kennis gemaakt met de twee Engelen. Vanaf dat moment is zijn leven compleet veranderd.

Drunvalo Melchizedek
De achtergrond van Drunvalo Melchizedek (1941) is een bijna afgemaakte studie Natuur- en Kunstwetenschappen aan de universiteit van California. En waarom bijna afgemaakt? Tijdens zijn studie Natuurwetenschappen merkte hij dat de wetenschap in zijn ogen vastzat in haar eigen overtuigingen. Hij kon zich daar niet mee vereenzelvigen en is drie maanden voor het behalen van zijn diploma gestopt. Hij is vervolgens de andere kant van zijn hersenen gaan stimuleren en heeft Kunstwetenschappen gestudeerd. Later bleek deze balans goed uit te komen in zijn werk wat er op volgde: de boeken en zijn workshops.
De naam Drunvalo Melchizedek heeft hij geadopteerd tijdens één van zijn studies. Hij is namelijk geboren als Bernard Perona.

 

Melchizedek, D. - De geometrie van de Schepping - Deel 1
Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen | Print button
link

 

De BonteBok uit Bontebok

Voor meer boeken www.debontebok.nl

Leveringsvoorwaarden
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met De BonteBok.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De BonteBok een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De BonteBok vermeld.
  • De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen om de koop verder af te handelen.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeengekomen.
  • De BonteBok kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

 

© 2001 - 2015 Boekwinkeltjes. Alle rechten voorbehouden.