Boekwinkeltjes Logo

Boeken zoeken

Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan niet worden besteld omdat deze reeds verkocht is, de verkoper heeft geen exemplaar meer beschikbaar.
Rita Kohnstamm - Kleine Ontwikkelingspsychologie I Het Jonge Ki
Stel een vraag over deze titel aan De Tiendschuur

Deze titel is te koop bij De Tiendschuur.

Schrijver:Rita Kohnstamm
Titel:Kleine Ontwikkelingspsychologie I Het Jonge Kind
ISBN:9031316016
Taal:Nederlands
Uitgever:Bohn Stafleu Van Loghum
Bijzonderheden:415 pag, 4e druk
Prijs:€ 5,00 (exclusief evt. verzendkosten)
Extra informatie: Wetenschappelijk up-to-date en verantwoord, maar toch gemakkelijk te lezen, dat zijn de kenmerken van. Rita Kohnstamms 'Kleine ontwikkelingspsychologie'. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor deze alweer vierde, herziene druk van 'Kleine ontwikkelingspsychologie deel I: het jonge kind'.

Dit deel over 'Het jonge kind' beschrijft de ontwikkelingen van kinderen vanaf de geboorte toe aan hun achtstejaar. De inhoudelijke opzet van deze vierde druk is niet gewijzigd. Nieuw is de behandeling van het begrip 'de ontwikkeling als zodanig'; de principes en invalshoeken die worden gebruikt om iets te begrijpen van de immense waaier aan veranderingen die zich voltrekken tussen geboorte en volwassenheid, komen explicieter aan de orde. Vanzelfsprekend zijn in deze nieuwe druk ook weer zo veel mogelijk recente onderzoeksgegevens verwerkt.

 

Rita Kohnstamm - Kleine Ontwikkelingspsychologie I Het Jonge Kind
Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen | Print button
link

 

De Tiendschuur uit Zwolle

Wij ruimen onze voorraad op door consequent onder de prijzen van andere tweedehands aanbieders te duiken. Ons boek ergens anders toch goedkoper gevonden? Stuur een mail met een linkje en we kijken of het nog scherper kan! Wij zijn eerlijk over de conditie van het boek. Als er staat “geschikt als cadeau” bedoelen we dat ook! Als bij een bestelling van een boek toch onbekende beschadigingen aan het licht komen stellen we direct een korting voor (standaard 10%) met uiteraard kosteloze mogelijkheid tot annulering. Prijzen excl. verzendkosten, wij hanteren TNT tarieven voor brief- en pakketpost.

  • Alle boeken van De Tiendschuur
Leveringsvoorwaarden
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met De Tiendschuur.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tiendschuur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tiendschuur vermeld.
  • De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen om de koop verder af te handelen.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeengekomen.
  • De Tiendschuur kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

 

© 2001 - 2015 Boekwinkeltjes. Alle rechten voorbehouden.