Endt, David - Gloria Victoria. Ajax winnaar van de Europacup.

Schrijver:
Titel: Gloria Victoria. Ajax winnaar van de Europacup.
ISBN: 9789060053850
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Rap Amsterdam
Bijzonderheden: 1995; 1e druk; 137 pag.; Nederlandse Sportbibliotheek 16; pocketboek.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het mag als bekend worden verondersteld dat Ajax het seizoen 1994-1995 beëindigde met het winnen van de Champions league, de Europacup voor landskampioenen. David Endt, perschef van Ajax en aanwezig bij alle grote gebeurtenissen, begeleidde de zegetocht naar de Cup met de grote oren van begin tot einde. In Gloria Victoria worden uitgebreide beschrijvingen, die de spannende Cupwedstrijden weer tot leven wekken, afgewisseld met ontroerende en geestige portretten van legendarische spelers uit heden en verleden. Het tergen van Franco Baresi, de ogen van Tarik Oulida, het schot van Patrick Kluivert en natuurlijk het afscheid van Frank Rijkaard zijn enkele parels in een verslag van achter de schermen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.