López, Esteban - De kop van de raaf.

Schrijver:
Titel: De kop van de raaf.
ISBN: 9789023407706
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam
Bijzonderheden: 1982; 109 pag.; BBLiterair; paperback.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat verandert er wanneer een kind plotseling sterft ?
In de vorm van een dagboek en brieven aan zijn andere kinderen stelt de schrijver zich te weer tegen het onherroepelijke, legt rekenschap af van het verleden, schrijft over de pijn, over het verdriet, over het weinige dat nog zinvol lijkt.
'IJs ligt als een dunne laag op wat ik voor werkelijkheid aanzie. Er lijkt weinig veranderd in mijn leven. Soms is het alsof er niets gebeurd is en scheelt het niet veel of alles kan ontkend worden.'
Het was je kind, het droeg je naam. Jouw naam en nog een andere, zijn eigen naam, welke niet van jou was, hoewel je hem zeker gegeven had, vanuit het diepst van je hart.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.