HEULENDONK, GUIDO VAN. - De Vooravond.

Schrijver:
Titel: De Vooravond.
ISBN: 9789029520119
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam; De Arbeiderspers;
Bijzonderheden: 1994; 1e druk; 219 pag.; paperback; net exemplaar, leesvouw in rug.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
8 April 1991. Een succesvol zakenman nadert de 50 en kijkt om. Zijn verleden biedt hem nauwelijks oriëntatiepunten, zijn toekomst wel. Tijdens een BDE - (een bijna dood ervaring) heeft hij ooit aan het einde van de tunnel zijn eigen grafsteen gezien: Dominiek Versteeg 194? - 9.IV.1991. De moderne wetenschap weet: bijna dood ervaringen zijn geen hallucinaties en dienen ernstig genomen te worden. 9 April: Morgen dus. De protagonist in deze roman is een headhunter. Hij maakt de balans op van zijn jachtige leven. Zijn jacht op geluk. Spoedig raakt hij verstrengeld in zichzelf, in zijn afkomst, in de fatale ontwikkelingen in het verleden waarmee zijn levenslot op even dwingende als raadselachtige wijze verweven blijkt. Zoekend naar zingeving stuit hij op wat hij niet wil vinden: de littekens van een hartstochtelijke liefde en uitgerekend, Salvador Dali.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.