Capouya, Emole - Wilde vaart.

Schrijver:
Titel: Wilde vaart.
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Bijzonderheden: 1997; 127 pag.; vertaling Johan Hos; paperback. Nieuwjaarsgeschenk voor relaties uitg. Nijgh & van Ditmar en Dedalus.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
n Villefranche zit een jonge Amerikaanse zeeman aan lager wal. Zijn vrienden van het restaurant durft hij niet langer om krediet te vragen. Als een tocht naar Genua hem niet de verwachte aanmonstering bezorgt, raakt hij betrokken bij de smokkel van sigaretten. Kort voor hij vertrekt ontdekt hij dat hem een veel louchere taak staat te wachten. Van de eerlijke kapitein MacNamara krijgt hij cynische lessen in contrabande. Na veel omzwervingen keert de hoofdpersoon terug naar Amerika en verneemt hij van een vriend dat MacNamara voor zijn eerlijkheid een hoge prijs heeft moeten betalen.
Van Emile Capouya verscheen in 1993 Staren naar de Zon, dat door de pers als een klein juweeltje werd onthaald. Van de American Academy of Arts and Letters ontving hij hiervoor de First Fiction Prize. Capouya schrijft in een lyrische, gedetailleerde stijl. die een prachtig contrast oplevert met het ruwe leven op zee.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.