DUODUO. - Tatoeages. Verhalen.

Schrijver:
Titel: Tatoeages. Verhalen.
ISBN: 9789029042178
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Amsterdam
Bijzonderheden: 1994; paperback, 132 pag.; vertaling: Maghiel van Crevel en Michel Hockx.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tatoeages is de 1e Nederlandse verhalenbundel van de Chinese schrijver in ballingschap Duoduo. In de -buiten China geschreven- verhalen heet de hoofdpersoon Li, het Chinese equivalent van De Boer in Nederland. Met de naamgeving wordt een van de thema's van dit werk duidelijk. Li's mede- en vooral tegenspelers hebben meestal niet-Chinese, westerse namen. Li is -in het westen- nergens thuis. Hij komt in aanraking met een stoet van nieuwsgierige, welwillende, en behoorlijk opdringerige voorbijgangers, die schaamteloos tot zijn verbeelding spreken: groteske scenes die zijn eenzaamheid keer op keer bevestigen. Vervreemding is in deze verhalen niet domweg een uitvloeisel van de afstand tussen Chinees en westerling, of tussen balling en gastland, maar wezenskenmerk van de omgang met de Ander, waar die ook vandaan komt.
Verbeelding en werkelijkheid lopen in elkaar over in deze navrante Odyssee van een ontwortelde.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart is De Boekenzolder afwezig. Alle bestellingen worden zaterdag 1 april op volgorde van binnenkomst behandeld.
Alle boeken van De boekenzolder Stel een vraag over dit boek aan De boekenzolder

Deze verkoper staat op een markt in Appingedam op 11-06-2023

Deze verkoper staat op een markt in Veendam op 15-07-2023

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.