RAES, HUGO. - De goudwaterbron.

Schrijver:
Titel: De goudwaterbron.
ISBN: 9789023409755
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam; De Bezige Bij;
Bijzonderheden: 1986; 1e druk; 268 pag.; BBLiterair; paperback; leesvouw in rug.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het verhaal speelt zich af in Belgie tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Adri en Vanessa ontdekken een ven met goudkleurig water. Ze laten er een villa bij bouwen die ze, samen met twee vriendinnen, exploiteren als kuurbad. De gasten zijn hoge politici, rijkaards en sportmensen. Het plezier gaat er voor Adri wat af, als de problemen hem over het hoofd dreigen te groeien. Een ramp met chemisch afval maakt een eind aan het kapitalistische leventje van Adri en Vanessa. Ze gaan op een flatje wonen. De structuur van deze lange vertelling is zeer los: veel korte episodes. Flash backs informeren over het verleden van de hoofdpersonen. De psychologische tekening is oppervlakkig. Enige diepte krijgt het geheel door de, overigens subtiel tot uiting gebrachte, maatschappijkritiek. Onverhulder is de erotiek.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.