Verrips, Ger - Anders' dromen.

Schrijver:
Titel: Anders' dromen.
ISBN: 9789029551724
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers, Amsterdam Antwerpen
Bijzonderheden: 2002; 174 pag.; paperback;
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De ervaring die ons geheugen het best bewaart zijn momenten van grote blijdschap en diep verdriet. Maar er is niets wat ons zo pijnlijk bijblijft als een vernedering.'Anders' dromen' is een roman over familie en vriendschap, loyaliteit en hypocrisie, schuld en onschuld. De roman vertelt het verhaal van Anders, die in de herfst van zijn leven geconfronteerd wordt met een groot familiegeheim dat zijn wortels heeft in de Tweede Wereldoorlog. Het blootleggen hiervan heeft verstrekkende gevolgen voor alle betrokkenen. Niet alleen voor Anders en zijn familie, maar ook voor Randon, een oudere en vereenzamende speurder in ruste die Anders helpt de waarheid boven tafel te krijgen.In 'Anders' dromen' toont Verrips de kracht van het geheugen en onderbewustzijn. Hij speelt een prachtig geheugenspel met de kubus der herinnering: vlakjes worden verdraaid en verschoven net zolang tot het verleden overeenstemt met het zelfbeeld van de personages. De waarheid lijkt maakbaar, behalve in dromen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.