Redactie - Ritueel. Magnum Images.

Schrijver:
Titel: Ritueel. Magnum Images.
ISBN: 9789029082082
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Amsterdam
Bijzonderheden: 1990; paperback, 95 pp.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sinds de oprichting in 1947 is Magnum uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevendste fotografencollectief, met een ongeëvenaarde groep fotografen van internationaal aanzien, wier werk ieder terrein bestrijkt en de belichaming is geworden van fotografische topklasse en artistieke integriteit.
RITUEEL is een van de eerste twee delen in de reeks MAGNUM IMAGES, die voortreffelijk is uitgevoerd in vierkleurendruk. In elk deel wordt een afzonderlijk thema aangesneden, met gebruik van de fraaiste beelden uit het spectaculaire Magnumarchief.

Opgenomen fotografen: Eve Arnold, Bruno Barbey, Ian Berry, Werner Bischof, René Burri, Cornell Capa, Henri Cartier-Bresson, Bruce Davidson, Raymond Depardon, Elliott Erwitt, Martine Franck, Leonard Freed, Jean Gaumy, Burt Glinn, Harry Gruyaert, Ernst Haas, Richard Kalvar, Josef Koudelka, Sergio Larrain,
Costa Manos, Steve McCurry, Wayne Miller, James Natchwey, Michael Nichols, Martin Parr, Gilles Peress, Guy Le Querrec, Raghu Rai, Marc Riboud, Eugene Richards, George Rodger, Sebastiao Salgado, Ferdinando Scianna, David Seymour, Marilyn Silverstone, Chris Steele-Perkins, Dennis Stock en Kryn Taconis.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.