Kesey, Ken - Lucifers doos.

Schrijver:
Titel: Lucifers doos.
ISBN: 9789035104600
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker, Amsterdam
Bijzonderheden: 1988; 425 pag.; paperback. Vertaling: Michael Eenhoorn.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
lucifersdoos. Na een jarenlange stilte komt de schrijver van En eentje zag ze vliegen nu met een kroniek van de chaotische, dynamische jaren '60 die even uitdagend, recht voor zijn raap en fascinerend is als het boek dat hem beroemd maakte.
Lucifers doos is een kleurrijke verzameling van artikelen die Kesey schreef voor bladen als Esquire en Rolling Stone. Bij elkaar vormen ze een zwanezang op een tijdperk waarin bijna alles kon en bijna niets moest.
We ontmoeten Devlin E. Deboree, Kesey's alter ego, als leider van de psychedelische bende rebelse hippies, maar ook als moderne hereboer in Oregon; als legendarische schrijver, maar ook aan de grond en in de gevangenis. We reizen met hem mee naar Mexico, naar de piramides van Egypte en naar de Chinese Muur. We dringen met hem door tot het klokhuis van het Apple-imperium van The Beatles in hun gouden dagen, en we vliegen naar Disney World om een conferentie van psychiaters bij te wonen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.