Meyer, Conrad Ferdinand - Het amulet en andere verhalen.

Schrijver:
Titel: Het amulet en andere verhalen.
ISBN: 9789020454369
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen, Utrecht/Antwerpen
Bijzonderheden: 1982; 253 pag.; Amstelpaperback; vertaling en inleiding: Theun de Vries. (stickertje op schutblad.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van de 10 novellen van deze klassieke Zwitserse auteur - alle verschenen tussen 1872 en 1981 - zijn hier 4 gebundeld. Kenmerkend: een koele en strenge vorm en een historische achtergrond. De inleiding geeft een goed beeld van auteur en oeuvre. De rangschikking dezer novellen berust op de inhoudelijk historische volgorde: 1. De richteres om 800 Karolingische tijd, omgeving van Chur; 2. De bruiloft van de monnik om 1240 en 1300 te Verona, Padua; 3. Plautus in het nonnenklooster in 1417, concilie van Konstanz; 4. Het amulet in 1572 Bartholomaeus-nacht Parijs. In een imposante, uitgebalanceerde stijl weet C.F. Meyer - schijnbaar zonder emotie en partijdigheid - diepgaande konflikten bij botsende karakters in het kader van hun tijd treffend te tekenen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.