Mitchell, Julian & Churchill, Peregrine - Jennie, de vrouw acht

Schrijver:
Titel: Jennie, de vrouw achter de Churchills.
ISBN: 9789010014184
Taal:
Uitgever: Elsevier, Amsterdam/Brussel
Bijzonderheden: 1975; 272 pag.; vertaling Adelaide van Loon; paperback. Naam op schutblad.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Brieven van de beeldschone Jennie Jerome, gehuwd met Lord Randolph Churchill en bekend als de moeder van Winston Churchill. Alles wat in haar stormachtige leven gebeurde - na de dood van Randolph Churchill hertrouwde zij nog tweemaal - zette zij op papier. Gelukkig zijn veel van haar brieven bewaard gebleven. In dit boek is een groot deel van haar drukke correspondentie aan familie, vrienden en minnaars door kleinzoon Peregrine Churchill bijeengebracht. Julian Mitchell maakte van dit materiaal een script voor de televisieserie Jennie, Lady Randolph Churchill. Deze authentieke vaak ongepubliceerde brieven geven een levendig beeld van Jennie zelf, haar omgeving en de Engelse society kringen omstreeks het einde van de negentiende en aan het begin van de twintigste eeuw.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.