Kernan, Michael - De verdwenen dagboeken van Frans Hals.

Schrijver:
Titel: De verdwenen dagboeken van Frans Hals.
ISBN: 9789054290735
Taal: Nederlands
Uitgever: Conserve, Schoorl
Bijzonderheden: 1997; 337 pag.; vertaling Aafke van der Made; paperback.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Peter van Overloop, student kunstgeschiedenis aan de Columbia-universiteit in New York, heeft het geluk de aan Frans Hals toegeschreven dagboeken te mogen vertalen. De dagboeken zijn bij toeval gevonden in een schuur op Long Island. Peter vergeet de drukke wereld om zich heen en stort zich met heel zijn ziel op de zeventiende eeuw van Frans Hals. Het is de tijd van Rembrandt en Descartes. Via de dagboeken krijgen we een beeld van de door alles bewogen schilder: zijn liefde voor het doek en vrouwen, de tulpenwindhandel, die hem bijna noodlottig wordt, en het dagelijkse leven in Haarlem. Zo ontstaat een sprankelende roman, boordevol historie over Frans Hals.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.