Mol, Albert - Zo zijn.

Schrijver:
Titel: Zo zijn.
ISBN: 9789068730012
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Holland Book
Bijzonderheden: 1984; 128 pag.; paperback
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Albert Mol kent als geen ander het wezen van "zo" zijn en de wereld van homofielen; van zowel nu als van vroeger. Hij schrijft er bovendien vrijmoedig over, met veel humor en ironie, zoals men onder mee kan lezen in de verhalen:
Tules van toen, schandknapen van nu/In de leesportefeuille (Ja, zo'n reisje in Gay-dreamland)/ Die goeie ouwe tijd/Hier zijn de meisjes van de Vami/Was u ook bij Kareltje?/Jong Anna zat te wachten, te wachten op normaal...
In deel I van dit boek schrijft Albert Mol:
"Wat je allemaal met "zo" kan doen, dat is niet mis'. De lezer zal het met stijgende verbazing te weten komen...
In deel II licht hij voor velen de sluier op rond enkele verwanten van het "zo" zijn, zoals travestieten, transvestieten en transsexuelen, en laat hij Joyce, een 23-jarige voormalige transsexueel aan het woord over haar gevoelens en belevingen, die hebben geleid tot haar lichamelijke geslachtswijziging ("Als ik eraan terugdenk, begin ik gewoon te huilen...").
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.