IN 'T VELT, CHRIS. - Klasgenoten - hoogtepunten uit het televis

Schrijver:
Titel: Klasgenoten - hoogtepunten uit het televisieprogramma van RTL4
ISBN: 9789021519579
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht; Kosmos;
Bijzonderheden: 1992; 127 pp; inleiding Koos Postema; paperback; net exemplaar.O.a. Jan Cremer, Harry Mulisch en Sylvia Millecam.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
n het programma 'Klasgenoten' worden bekende Nederlanders en hun vroegere klasgenoten (soms samen met een leraar) ondervraagd door Koos Postema. De schrijver heeft van een aantal uitzendingen (19 van de 100) een soort samenvatting gemaakt. Het is niet de integrale tekst van de uitzendingen maar een serie portretjes van Harry Mulisch tot Hans van der Togt, gebaseerd op wat deze personen in de uitzending gezegd hebben. Heel in het kort komen sommige klasgenoten ook aan bod. In het voorwoord zegt Koos Postema dat de uitzendingen met de oudere hoofdpersonen het aardigst waren. Omdat in het programma bekende Nederlanders uit allerlei maatschappelijke sectoren voorkomen, maakt het boekje een heel klein beetje duidelijk dat het heel wat uitmaakte of je in die jaren op een katholieke MULO zat of op een gymnasium. Het boek bevat foto's uit alle uitzendingen die aan bod komen. Het omslag noemt alle 19 geportretteerde hoofdpersonen in felle kleuren.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.