Dinther, Mac van e.v.a. - Jong. Zeventien interviews met een ni

Schrijver:
Titel: Jong. Zeventien interviews met een nieuwe generatie.
ISBN: 9789071474262
Taal: Nederlands
Uitgever: De Volkskrant;
Bijzonderheden: 1995; z.d.; 71 pag.; paperback;
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het boek 'Jong' is een bundeling van 17 interviews in monoloogvorm met jonge mensen van tussen de twintig en dertig jaar oud. Elk interview bestaat uit een paginagroot, zwart-witportret (van Marcel Molle) en drie pagina's tekst. Zij verschenen eerder in de gelijknamige serie in de Volkskrant. De gesprekken werden gevoerd door vijf journalisten, de eindredactie werd gevoerd door Bert Vuijsje. In het boekje komen zeer verschillende personen aan het woord: een varkenshouder, een leerling-verpleger, een kapster, een paar studenten, een beeldend kunstenaar, een beroepsmilitair, een fotomodel/scholier, een werkloze, een restaurantchef, een onderwijzeres, een kleine crimineel, een huisvrouw, een werkloze psychologe. In de zeer korte inleiding wordt geconstateerd dat er weinig is dat de mensen van deze generatie onderling bindt - de verscheidenheid en een flexibele kijk op het leven is hun kenmerk. Een mooi vormgegeven uitgave voor iedereen die geïnteresseerd is in mensen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Alle boeken van De boekenzolder Stel een vraag over dit boek aan De boekenzolder

Deze verkoper staat op een markt in Appingedam op 11-06-2023

Deze verkoper staat op een markt in Veendam op 15-07-2023

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.