Peekel, Han - Wim Sonneveld. Zeg maar ja tegen het leven. Twaal

Schrijver:
Titel: Wim Sonneveld. Zeg maar ja tegen het leven. Twaalf vertellingen.
ISBN: 9789043905961
Taal:
Uitgever: Tirion, Baarn
Bijzonderheden: 2005, 240 pag.; gebonden; geillustreerd.
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het levensverhaal van Wim Sonneveld
'Zeg maar ja tegen het leven, anders zegt er het leven nog nee'. Deze zin uit het hilarische nummer 'Frater Venantius' zou de rode draad kunnen zijn door het leven van Wim Sonneveld. Eén van de legendarische Grote Drie: Wim Kan, Toon Hermans én Wim Sonneveld, die gezamenlijk het naoorlogse cabaret naar een ongekend hoog niveau tilden. Een niveau dat bepalend was voor hun vele navolgers.
Wim Sonneveld was de kunstzinnigste van 'de Grote Drie'. Han Peekel beschrijft ruim 30 jaar na zijn dood zijn levensverhaal. Wim Sonneveld als tastbaar mens. Over zijn ongekende successen, zijn diepe angst voor het publiek. Over zijn gedreven vakmanschap, maar ook over zijn privé-leven vol onzekerheden. Wim Sonneveld leeft nog steeds voort in de harten van velen met zijn fijnzinnige liedjes als Het Dorp en zijn talrijke kolderieke conferences. Een hernieuwde kennismaking met de man van de gulle lach.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.