Kleef, Elise van - Nachtzwaluw.

Schrijver:
Titel: Nachtzwaluw.
ISBN: 9789025425630
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 2005; 191 pag.; paperback.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eva, die samenwoont met haar vriendin Nona, wordt tijdens een college gedragstherapie verliefd op haar mentor, Andreas. Ze verzint een list om hem van dichtbij te leren kennen. De allesverzengende verliefdheid keert zich echter tegen haar. Ze raakt verzeild in een psychotische droomwereld waarin waan en werkelijkheid niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Ze kan haar werk niet meer doen en leeft in een cocon van gevoelens en gedachten. De hulp en het geduld van Nona, de gesprekken met een psychiater en haar eigen veerkracht geven haar weer een opening naar een normaal bestaan. Als ze weer grond onder haar voeten voelt, wil ze nog eenmaal Andreas zien. Om afscheid te nemen.

Elise van Kleef neemt in haar bijzondere, evocerende stijl de lezer mee in de waan van haar personage. De verliefdheid wordt een obsessie. Je voelt hoe verstikkend Eva's wereld steeds nauwer om haar heen sluit en hoe zij in een psychotische gemoedstoestand glijdt. Het verhaal is beklemmend, fascinerend, en uiteindelijk hoopvol.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.