Galbraith, Douglas - De Rijzende Zon.

Schrijver:
Titel: De Rijzende Zon.
ISBN: 9789050003933
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci, Amsterdam
Bijzonderheden: 2002; 422 pag.; vertaling Maarten Polman; gebonden met stofomslag.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Rijzende Zon is het verpletterende romandebuut van een Schotse auteur: in 1698 vertrok het schip De Rijzende Zon op een missie naar Panama, waar de passagiers een kolonie wilden stichten. Met hun vertrek vervloog ook de hoop van Schotland ooit te kunnen concurreren met grootmacht Engeland. De tragische lotgevallen aan boord worden op niets en niemand ontziende wijze vastgelegd door de chef bevoorrading, Roderick Mackenzie, een ambitieuze jongeman die over lijken gaat. Terwijl Mackenzie steeds meer verstrikt raakt in de intriges aan boord, gaat De Rijzende Zon ten onder aan regen, modder en ziekten...
Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, is De Rijzende Zon een prachtige historische roman over de kronkelige geest van een land dat ten onder gaat aan haar ambities.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.