Huxley, Aldous - Punt contra punt. & De duivels van Loudun. & G

Schrijver:
Titel: Punt contra punt. & De duivels van Loudun. & Groene tunnels. & De kleine Mexicaan en andere verhalen
ISBN: 9789065930811
Taal: Nederlands
Uitgever: Market Books, Baarn
Bijzonderheden: 1985; 639 pag.; gebonden. compleet en onverkort.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1928 verscheen de roman, die Huxleys leven uit de jaren twintig verhaalt. Vele bekende figuren uit zijn tijd treden onder andere namen in het boek op. Zo is D.H. Lawrence uitgebeeld in de figuur Rampion, zijn vrouw Frida in Mary Rampion. Huxley zelf komt voor onder de naam Philip Quarles, de schilder August John als John Bidlake, Huxleys vrouw als diens dochter Elinor Bidlake. De fascistenleider Mosley is terug te vinden in de figuur Webley. Het boek is opgebouwd uit verschillende groepen karakters en intriges, die in elkaar haken en elkaar contrapuntisch vervolgen, briljant van vormgeving in vele variaties van komedie, pure farce en tragedie.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.