Alberts, Bas & Janssen, Gerard (de Easy Aloha's) - Zeepaardje m

Schrijver:
Titel: Zeepaardje met een hoed op. De Easy Aloha's over mooi en lelijk en zo. Met CD.
ISBN: 9789046800362
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: 2006, 192 pag.; paperback.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Er is een verschil tussen muziek die fijn is om te maken en muziek die fijn is om naar te luisteren. Een briljante gitaarsolo komt vaak het best tot zijn recht in de vuilnisbak. Als een virtuoze drummer in zijn element komt, kun je maar beter de opnameapparatuur uitzetten en even een broodje gaan eten.
Je moet niet staan te kijken als de man achter de poink-poink-poink-polka conservatorium heeft gedaan. Summa cum laude. Mensen die heel muzikaal zijn eindigen in de commerciële house of de Tibetaanse neuzelmuziek. Een ongewassen ADHD’er die nog geen C1000-reclamejingle kan nafluiten, kan maar zo worden uitgeroepen tot de Grote Roerganger van de moderne melodische pop. Het genie van de tweeminutengitaarsong.
Mooi of lelijk? Het is natuurlijk allemaal een kwestie van perspectief. Muziek, kunst of het heelal, je kunt er veel woorden aan vuilmaken. En dat is dan ook precies wat de Easy Aloha’s doen....
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.