Vlasblom, Dirk - Ankers & Kettingen. Een Rotterdamse kroniek.

Schrijver:
Titel: Ankers & Kettingen. Een Rotterdamse kroniek.
ISBN: 9789053303030
Taal: Nederlands
Uitgever: Mets & Schilt, Amsterdam
Bijzonderheden: 2001; 110 pag.; paperback met flappen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze kleine kroniek schetst Dirk Vlasblom honderd jaar Rotterdamse geschiedenis. Hij vertelt over zijn grootvader Dirk, die in 1899 van de Zuid-Hollandse eilanden naar de stad en haar snel groeiende haven trok. Over zijn vader Jan, beeldhouwer, eerste generatie Rotterdammer, die de stad van zijn jeugd zag afbranden. En over het ouderlijk huis op het Noordereiland, dat moest wijken voor een nieuwe brug over de Maas. Verhalen van de waterkant. De haven heeft Vlasblom uit de stad gelokt, net als zijn zeevarende oom. Na 25 jaar buitengaats kwam hij thuis in een nieuwe stad. Rotterdam, stelt hij vast, heeft na een halve eeuw breken en bouwen het trauma van 1940 verwerkt en is de verlegenheid voorgoed voorbij.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.