Jie, Zhang - Er is maar één zon. Confrontatie tussen oost en we

Schrijver:
Titel: Er is maar één zon. Confrontatie tussen oost en west.
ISBN: 9789052264967
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 1997; 2e druk; 316 pag.; Geuzenpocket 113; vertaling Koos Kuiper; naam op schutblad.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zhang Jie beschrijft op 'humoristische wijze de cultuurschok die een Chinese scheikundige en drie kaderleden ondergaan als zij een bezoek brengen aan Europa. Anekdotes over Chinezen en buitenlanders die met elkaar in contact én in conflict komen, omringen het hoofdverhaal. Op subtiele wijze wordt benadrukt dat mensen minder van elkaar verschillen dan wordt verondersteld.
'...We waren potsenmakers in één en hetzelfde toneelstuk in hetzelfde theater, gedirigeerd door je weet niet wie. Of je nu in het oosten was of in het westen, in het noorden of het zuiden, nooit zou je aan dit toneelstuk, dit theater kunnen ontkomen. Arme mensen...' Zhang Jie
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.