Elzen, Sus van - Spookrijders.

Schrijver:
Titel: Spookrijders.
ISBN: 9789025423476
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas, Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 1997; z.d.; 142 pag. Gebonden met stofomslag.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Spookrijders zijn lieden die aan de verkeerde kant rijden, tegen het verkeer in over de snelweg razen en verwonderd zijn over de vele agressieve tegenliggers. Dames en heren die hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen door onachtzaamheid, en door de gebruiksaanwijzing van de feiten te negeren. Soms zijn ze te goeder trouw. Maar wat gebeurt er als een optimist met een plank voor zijn hoofd denkt van Afrikaanse honger te kunnen leven zoals anderen van de hemelse dauw? Of als een jongen uit Antwerpen, die geleerd heeft dat in de grote wereld, vooral in China, ieder voor zich geldt, gaat trouwen volgens de principes van de vrije markt? Dan maar beter de rust van een missionaris in een schooltje achter Hongkong, die niets anders hoeft te doen dan wachten tot hij oud is, en de volgende missionaris hem komt aflossen. 'Spookrijders' bevat drie novellen over dit soort mensen. Soms zijn ze niet te goeder trouw. Maar het gevaar waarmee ze zich, uit onnozelheid, omringen, is wellicht groot genoeg om een deel van hun schuld af te kopen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Alle boeken van De boekenzolder Stel een vraag over dit boek aan De boekenzolder

Deze verkoper staat op een markt in Appingedam op 11-06-2023

Deze verkoper staat op een markt in Veendam op 15-07-2023

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.