Honingh, Chris - Een hoed van panamastro. gedichten

Schrijver:
Titel: Een hoed van panamastro. gedichten
ISBN: 9789021467078
Taal: Nederlands
Uitgever: Em. Querido's, Amsterdam
Bijzonderheden: 2004; 1e druk; 64 pag.; paperback.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als gedichten een hoofddeksel moeten dragen dan herkennen die in een hoed van panamastro vast een waardig en fascinerend kledingstuk. Wat weer niet de indruk mag wekken dat alleen het uiterlijk van belang is wanneer het om poëzie gaat. Maar in de wetenschap dat een zonnesteek beter voorkomen kan worden blijkt Honinghs rijke vormenscala onder de panamahoed uitstekend te gedijen. De schrijver zoekt buiten zichzelf wat hem innerlijk beroert zonder de mogelijkheden dot inleving bij de lezer te veronachtzamen; en passant toont hij aan dat de scheidslijn tussen poëzie en proza arbitrair en overbodig is. De wonderbaarlijke zoektocht naar de essentie van de film als kunstwerk kenmerkt zich in 'Hollywood' door een invoelende en toch natuurlijke wijze van uitdrukken. Het isolement van dementen in een van de andere reeksen vormt daar een schrijnend contrast mee. Tenslotte vindt men in de interpretatie van de Lorelei en Pinocchio een gemeenschappelijke thematiek: de wil tot overleven.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.