Erp, Barbara van - Vruchtbare dagen. De dagelijkse praktijk in

Schrijver:
Titel: Vruchtbare dagen. De dagelijkse praktijk in een ivf-kliniek.
ISBN: 9789050188425
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 2007; 208 pag.; paperback.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vruchtbaarheidsbehandelingen komen steeds vaker voor. Dit komt vooral doordat Nederlandse vrouwen steeds later aan kinderen beginnen. Bijna de helft van de moeders is bij de geboorte van hun eerste kind dertig jaar of ouder. Een leeftijd waarop de vruchtbaarheid al sterk afneemt.
Veel mensen denken dat als kinderen krijgen niet vanzelf gaat, de dokter altijd nog kan helpen. Dat is slechts in een klein aantal gevallen het geval. Vruchtbaarheid is complexe materie en de medische wetenschap kan daar slechts een klein beetje bij helpen. Nog steeds loopt de helft van de stellen zonder kind het ziekenhuis uit.
In dit boek onderzoekt Barbara van Erp hoe artsen en patiënten met deze onzekerheden omgaan. Een jaar lang zat ze in de spreekkamer van gynaecoloog Rob Bots, hoofd van de afdeling fertiliteit van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Ze nam een kijkje achter de schermen bij de verpleegkundigen, in de behandelkamer en in het laboratorium. Ze bracht de nieuwste vruchtbaarheidstechnieken in kaart en ze volgde drie stellen gedurende die periode door hun ivf- of icsi-behandeling. Zal het ze lukken om zwanger te raken?
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.