Putten, Bas van - De evangelist.

Schrijver:
Titel: De evangelist.
ISBN: 9789025419899
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 2003; 510 pag.; paperback.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Johannes Bach handelt in klassieke auto's. Zonder succes. Zijn financiële reserves zijn echter groot genoeg om zijn onrendabele bedrijf tot in de eeuwigheid te kunnen voortzetten. Met zijn geld en zijn acteertalent speelt hij dagelijks zijn droomrol van geslaagde zakenman. Hij breekt wanneer de vrouw van een cliënt verongelukt in een door hem geleverde Mercedes. Hij sluit de deuren van zijn firma, koopt met vette afkoopsommen schuldgevoelens af en trekt zich terug in de stad die hij zijn leven lang gehaat heeft. Daar probeert hij met de moed der wanhoop te ontdekken wie hij was voor hij besloot een respectabel man te worden, iemand met bestaansrecht. Hij wordt weer musicus en vecht zich terug naar het kunstenaarsbestaan dat hij uit faalangst en zelfhaat ooit opgaf. Hij slaagt in zijn opzet, maar ten koste van alles en iedereen. Van zijn moraal, van zijn geloof, en van zijn laatste resten geloofwaardigheid. Van zijn geliefde, van zijn naasten, van zichzelf. De evangelist is het verhaal van iemand die een leven lang met manische agressie op de vlucht is voor zichzelf. Een man die, als hij ten slotte met zijn rug tegen de muur staat, zijn hele wereld meesleept in zijn val.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.