Vos, Cor - Lydia.

Schrijver:
Titel: Lydia.
ISBN: 9789023439790
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2000; 196 pag.; paperback.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jasper Landman is een talentvolle dromer die maar één wens heeft: schrijver worden. Om aan de verstikkende verwachtingen van zijn vader te ontsnappen vestigt hij zich in Amsterdam. Daar probeert hij zich staande te houden met diverse baantjes en in de avonduren schrijft hij aan zijn grote roman. De afleiding van de stad lijkt Jasper alleen maar verder van zijn grote droom te brengen. Hij besluit om naar Portugal te vertrekken, het land van een van de grootste dromers aller tijden, de dichter Fernando Pessoa.
Aanvankelijk lijkt deze onderneming op een fiasco uit te lopen, want ook in het land van de zon en de poëzie krijgt hij geen letter op papier. Tot hij op een van zijn zwerftochten het mooie meisje Lydia ontmoet.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.