Vries, Corine de - Dansen in een strafkamp. Reportages uit Rusl

Schrijver:
Titel: Dansen in een strafkamp. Reportages uit Rusland en buurlanden.
ISBN: 9789029078603
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Amsterdam / De Volkskrant
Bijzonderheden: 2007. 190 pag.; paperback;
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na de chaotische jaren negentig, het uiteenvallen van de Sovjet-Unie en de roebelcrisis veranderde het dagelijkse leven in Rusland en zijn buurlanden radicaal. In de vier jaar dat Corine de Vries als correspondent in Rusland woonde, probeerde ze de schizofrenie van het land te vangen. Ze gaat op campagne met de voormalige schaakkampioen Gary Kasparov, die een revolutie wil ontketenen, spreekt kompels in een kolenmijn in Koezbass over hun verbeterde levensomstandigheden, ziet gelovige Russen bij 37 graden onder nul in een ijswak springen en bezoekt het uitstervende volk de Oedegej in de ondoordringbare taiga vlak bij Japan. Ze gaat op zoek naar een jongetje dat tijdens de gijzeling in Beslan zag hoe zijn moeder stierf bij een explosie in de school en ze laat zich door een drieentwintig jarige multimiljonair rondleiden door het elitaire Moskouse clubleven, waar alles draait om uiterlijk vertoon.
In deze meeslepende reportages staat de onmacht of onwil van de Russen om het verleden te verwerken centraal. De erfenis van het Sovjetimperium drukt nog overal een stempel op. Corine de Vries geeft een even kleurrijk als indrukwekkend beeld van de grootmacht van weleer.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.