Beurskens, Huub & Kusters, Wiel - In duizend kamers. gedichten

Schrijver:
Titel: In duizend kamers. gedichten.
ISBN: 9789029077644
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff, Amsterdam
Bijzonderheden: 2006; 84 pag.; paperback.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
REGRESSIE
Wanneer ik sterf, laat ik een wereld na van wat ik wist en deed en waar ik uit besta. Schijnbaar mijzelf, maar hopeloos vaneen. O boedel onverdeeld waarnaar ik ga.
BEVANGEN
Kom je kijken zodra ik niet meer leef? Ik beloof je dat ik je een teken geef wanneer ik meer ben dan mijn lijk tenzij ik van dat aanzicht zelf beef.
Huub Beurskens (1950) en Wiel Kusters (1947) wijdden zich de afgelopen jaren aan een uniek samenwerkingsverband. Ze stuurden elkaar gedichten en reageerden erop. In duizend kamers is net resultaat.
Beurskens is schrijver, dichter en vertaler. Voor zijn po e kreeg hij de Herman Gorterpijs, de Jan Campertprijs en de VSB Poëzieprijs. Recentelijk verschenen de dichtbundel Als met een vogeltje (2004) en de roman Albinoziel (2005). Kusters publiceerde sinds zijn debuut Een oor aan de grond (1978) een groot aantal dichtbundels, waar-onder ook enkele voor kinderen. In 2005 verscheen zijn nieuwe, dichterlijke tekst voor het passiespel van Tegelen: Levend bewijs. Spel van Jezus' passie.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart is De Boekenzolder afwezig. Alle bestellingen worden zaterdag 1 april op volgorde van binnenkomst behandeld.
Alle boeken van De boekenzolder Stel een vraag over dit boek aan De boekenzolder

Deze verkoper staat op een markt in Appingedam op 11-06-2023

Deze verkoper staat op een markt in Veendam op 15-07-2023

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.