Carr, Caleb - De witte engel. New York, 1897. Een baby wordt on

Schrijver:
Titel: De witte engel. New York, 1897. Een baby wordt ontvoerd. Dr. Laszlo Kreisler's unieke werkwijze is meer dan ooit gewenst.
ISBN: 9789055014811
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZTôH, 's-Gravenhage
Bijzonderheden: 1998; 597 pag.; vertaling Bob Snoijink; paperback.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
New York, 1897. Wanneer de baby van een Spaanse diplomaat wordt ontvoerd, roept de moeder de hulp in van dr. Laszlo Kreisler. Deze psycholoog - die eerder de hoofdrol vertolkte in Caleb Carr's 'De ontmaskering' - lost mysteries op door de psyche van de crimineel te doorgronden. Kreisler analyseert het gedrag van de misdadiger en maakt aan de hand daarvan een profielschets.
Kreisler en zijn team, dat onder andere bestaat uit het jonge hulpje Stevie, de journalist John Schuyler Moore, de goedaardige reus Cyrus Montrose, en de detectives Marcus en Lucius Isaacson, maken een schets van de ontvoerder die leidt naar de 'onmenselijke' Libby Hatch. Zij blijkt enkele van haar eigen kinderen te hebben vermoord en een onbekend aantal anderen.
Intussen tikt de tijd genadeloos verder. Zal Kreisler de baby vinden voor het te laat is?
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.