Toorn, Willem van - Projekt Nederland. Met een beeldessay van T

Schrijver:
Titel: Projekt Nederland. Met een beeldessay van Theo Baart.
ISBN: 9789045700793
Taal: Nederlands
Uitgever: Augustus, Amsterdam
Bijzonderheden: 2007; 62 pag.; paperback; heel lichte gebruikssporen langs de randjes.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Batavia Stad, Beach Resort Makkum, Esonstad, Haverleij.. Vrijwel dagelijks wordt de krantenlezer geconfronteerd met mededelingen omtrent Fantastisch Luxe Vrijstaande Buitens, shopping centers, recreatieparken, 'kastelen' en 'nieuwe landgoederen', bedrijventerreinen en 'nieuwe natuur'-megaprojekten die hier of daar zijn , of dreigen te worden, gerealiseerd in het Nederlandse landschap. 'Elke dag verdwijnen in Nederland acht boerderijen,' schrijft nrc. next op 22 mei 2006. 'Villa's en maneges nemen hun plekken in.' Sinds de jaren zeventig is in Nederland 500.000 hectare open land bebouwd als gevolg van verstedelijking, voor woningbouw en bedrijvigheid.
Wie geeft toestemming voor deze megaprojekten? Wie is verantwoordelijk voor deze vernietiging van ons landschap? Het kabinet richt zich in het nationaal ruimtelijk beleid primair op versterking van de internationale concurrentiepositie van Nederland en geeft lagere overheden en 'de markt' de vrije hand. Maar het landschap dat die in razend tempo om ons heen aan het bouwen zijn, is dat echt het landschap dat we willen? Waar is het partijprogramma dat het opneemt voor het landschap? Wanneer wordt werkelijk eens een debat gevoerd over de ruimte in Nederland?
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.