Sartre, Jean-Paul - Brieven aan Castor en aan anderen 1940 - 19

Schrijver:
Titel: Brieven aan Castor en aan anderen 1940 - 1963.
ISBN: 9789029537889
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers, Amsterdam
Bijzonderheden: 1986; 397 pag.; Prive-domein nr. 124; vertaling: Peter Klinkenberg; bewerking en annotaties: Simone de Beauvoir; paperback met flappen. Naamstempel op titelpagina.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Simone de Beauvoir en Sartre schreven, als zij niet in elkaars nabijheid waren, vrijwel dagelijks een brief. In deze bundel vindt men de brieven van Sartre vanaf 1940-1963. Veruit de meeste brieven dateren uit de tijd dat Sartre in militaire dienst (mobilisatie) en in Duitse krijgsgevangenschap was (1940-1941). Hij schrijft over zijn levensomstandigheden, over zijn gemoedstemmingen, over wat hem intellektueel bezig houdt (zijn grote romans en enige belangrijke filosofische werken ontstonden in die tijd),over zijn verlangen naar Simone, over zijn erotische escapades. Een "document humain" van de eerste orde, tegelijk een sfeertekening van een turbulente tijd.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.