Martin, Hans-Peter & Schumann, Harald - Globalisering. De werel

Schrijver:
Titel: Globalisering. De wereld in verval.
ISBN: 9789038905518
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar bv, Rijswijk
Bijzonderheden: 1997; 331 pag.; paperback.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Is in de toekomst 20% van de beroepsbevolking voldoende om de economie draaiende te houden? En wat gebeurt er met de resterende 80%? Zal onder druk van beleggingsmaatschappijen en multinationals het loonniveau nog verder naar beneden worden 'bijgesteld'? Hoeveel werk en kapitaal zal nog wegstromen naar de lage-lonenlanden? Hoe lang kunnen politici toezien hoe miljoenen hun baan en sociale zekerheid worden ontnomen zonder daarvoor de rekening gepresenteerd te krijgen? Gebaseerd op jarenlang onderzoek laten twee deskundige redacteuren van Der Spiegel zien welke desastreuze invloed de globalisering heeft op economie, politiek, media en milieu. Ze ontmaskeren een groot aantal leugens waarvan de 'ridders van de vrije markt' zich maar al te gemakkelijk bedienen. Globalisering is geen natuurramp, geen verschijnsel dat men gelaten over zich heen moet laten komen. De regeringen kunnen het tij nog keren. Als ze snel zijn. En als de kiezers dat willen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.