Hedgecoe, John - Video in al zijn aspecten.

Schrijver:
Titel: Video in al zijn aspecten.
ISBN: 9789021322544
Uitgever: Cantecleer, De Bilt
Bijzonderheden: 1995; 1e druk; Gebonden, 255 pag.; vertaling Lars Polder.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Videofilmen heeft zich ontwikkeld tot een volkomen ingeburgerde hobby, niet verwonderlijk gezien de ruime toepassingsmogelijkheden en het toegenomen gebruiksgemak van dit medium. De internationaal befaamde auteur John Hedgecoe geeft in dit boek een compleet overzicht van camera´s en randapparatuur, basisbegrippen, filmtechnieken, opnameplanning en nabewerking. Gebruikmakend van gerichte fotoseries behandelt hij dergelijke aspecten aan de hand van een breed scala populaire video-onderwerpen, zoals vakantie, bruiloft, kinderen, sport en amateurtoneel. Tevens verkent dit boek de beeldtaal van speelfilms en documentaires, met bijzondere aandacht voor opbouw van scènes, stemming en sfeer, speciale effecten en truc-opnamen. Het geeft daarbij zeer waardevolle aanwijzingen voor de camcordergebruiker die zich onder invloed van televisie en film heeft ontwikkeld tot een deskundig kijker, die niet wars is van zelfkritiek.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.