JANSEN, ELLY & SPENCER KOPIJN & INGE WOUTERS - Het Indonesisch

Schrijver:
Titel: Het Indonesisch Kookboek van A tot Z (o.a. Boemboes, Sambalans, Sambal Gorengs, Soepen, Sajoers, Bebotoks, Boeboers, Kwee kwees)
ISBN: 9789036601627
Taal: Nederlands
Uitgever: Rebo Productions - gebonden 21 x 28 cm
Bijzonderheden: 1991 vierde druk 276 blz. talrijke fotogr. illustr. & tek. i.g.st.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Indonesisch koken lijkt moeilijk, ingewikkeld. Dat het dat niet is, kunt u nu zelf uitvinden: voor u zijn recepten verzameld, die langzaam oplopen in moeilijkheidsgraad van uiterst simpel tot redelijk moeilijk. En dat niet alleen. Dit boek bevat combinatie-tips: suggesties voor het samenstellen van een rijsttafel, een uitgebreide verklarende woordenlijst, etc. Wetenswaardigheden over uitheemse kruiden, toepassingsmogelijkheden van het Indonesische keukeninstrumentarium etc. Via een overzichtelijke indeling leert u de Indonesische keuken kennen van rijst tot kwee-kwee. De vele foto's en tekeningen proberen u het daarin zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Recensie(s)

De Indonesische keuken is ondanks de opkomst van b.v. Chinese, Thaise, Indiase restaurants en kookboeken nog steeds springlevend. Er verschijnen steeds weer nieuwe Indische kookboeken en ook op de t.v. zijn regelmatig kooklessen te volgen. Sommige uitgaven zijn blijvertjes zoals dit kookboek waarvan opnieuw een ongewijzigde herdruk verschijnt. De indeling van A to Z is volstrekt willekeurig: het had ook van 1 tot 26 kunnen heten en heeft dus niets te maken met ingrediëntennamen. Het boek begint met uitleg van kruiden en hun toepassingen, gewichtseenheden, keukenuitrusting enz., waarna recepten volgen per gerechtsoort zoals rijst, boemboes, sambal gorengs, tahoegerechten enz. Besloten wordt met menu/combinatietips, een verklarende woordenlijst en een alfabetisch receptenregister. De foto's en kleurige illustraties versterken de sfeer en de grote, duidelijke druk geeft veel gemak tijdens het koken.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.49 100-350 gr. € 3.32 350gr. - 2000 gr. € 4.15 Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 Postnl: € 6.95 Ophalen bij DHL of DPD depôt € 5.05 Naar België pakket € 7.15 Ophalen bij DPD depôt België € 6.65

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

JANSEN, ELLY & SPENCER KOPIJN & INGE WOUTERS - Het Indonesisch Kookboek van A tot Z (o.a. Boemboes, Sambalans, Sambal Gorengs, Soepen, Sajoers, Bebotoks, Boeboers, Kwee kwees)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.