Norel, K. - ENGELANDVAARDERS - COMPLETE UITGAVE IN ÉÉN DEEL V

Schrijver:
Titel: ENGELANDVAARDERS - COMPLETE UITGAVE IN ÉÉN DEEL VAN DE TRILOGIE ENGELANDVAARDERS, STRIJDERS EN VERZET EN VICTORIE
Taal: Nederlands
Uitgever: Roelofs van Goor, Amersfoort
Bijzonderheden: z.j., gebonden hardcover, 487 pagina's, geïllustreerd, formaat 15,5x23 cm
Prijs: € 5,35 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
De spannende avonturen van twee Nederlandse jongens in bezettingstijd. 'Engelandvaarders', 'Strijders' & 'Verzet en victorie'. Deze spannende trilogie speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog in bezet Nederland en in het vrije, dapper vechtende Engeland. Het vertelt over de moedige strijd van twee Nederlandse jongens die hun leven waagden voor hun vaderland...
Vaardig en in een onderhoudende verteltrant worden de avonturen van twee jongens (Evert en Jan) gedurende de Tweede Wereldoorlog beschreven. Hun vlucht uit bezet Nederland, de invasie in Normandië, de acties van het verzet en de bevrijding van ons land vormen daarbij de hoogtepunten. Het boek is goed geschreven en leest vlot. De personages met hun lief en leed, hun geloof in God en Vaderland en de duidelijke scheiding van goed en kwaad zijn duidelijk niet van deze tijd. Mogelijk passen ze wel in de sfeer van de jaren kort na de oorlog. De ruim vierhonderd dichtbedrukte pagina's in kleine druk zonder illustraties geven het boek het uiterlijk van 'een hele pil'. Vele oudere lezers en bepaalde groepen jeugdige lezers zullen waarschijnlijk veel leesplezier aan dit boek beleven. Het merendeel van de veelal beeldend ingestelde hedendaagse jeugd zie ik nog niet zo snel naar dit boek grijpen. Het denken over vrede en veiligheid heeft mijns inziens zo'n ontwikkeling doorgemaakt, dat dit boek met z'n romantisering van oorlogshandelingen voor Koningin en Vaderland voor de ontwikkeling van een eigen mening bij jeugdige lezers geen waardevolle bijdrage kan leveren.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Norel, K. - ENGELANDVAARDERS - COMPLETE UITGAVE IN ÉÉN DEEL VAN DE TRILOGIE ENGELANDVAARDERS, STRIJDERS EN VERZET EN VICTORIE Norel, K. - ENGELANDVAARDERS - COMPLETE UITGAVE IN ÉÉN DEEL VAN DE TRILOGIE ENGELANDVAARDERS, STRIJDERS EN VERZET EN VICTORIE Norel, K. - ENGELANDVAARDERS - COMPLETE UITGAVE IN ÉÉN DEEL VAN DE TRILOGIE ENGELANDVAARDERS, STRIJDERS EN VERZET EN VICTORIE

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.