Mortman, Doris - ISABELLE - IN ISABELLE NEEMT BESTSELLERAUTEUR

Schrijver:
Titel: ISABELLE - IN ISABELLE NEEMT BESTSELLERAUTEUR DORIS MORTMAN HAAR LEZERS MEE OP EEN FASCINERENDE REIS LANGS VERSCHILLENDE CULTUREN EN GENERATIES
ISBN: 9041004521
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Reemst-Houten
Bijzonderheden: 1994, gebonden met stofomslag en leeslint, 476 pagina's, formaat 14,5x22 cm, in goede staat
Prijs: € 5,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Isabelle de Luna is pas zeven wanneer zij op tragische wijze allehei haar ouders verliest. Het trieste, eenzame meisje wordt liefdevol opgevangen door vrienden van haar ouders in Santa Fe. In het beschermde, warme gezinsleven bij de Durans komt Isabelle langzaam maar zeker haar traumatische verlies te boven en ze groeit op tot een serene, gevoelige vrouw. Nina, de geadopteerde dochter van de Durans, wordt Isabelles beste vriendin. Maar wanneer Nina bij toeval de verschrikkelijke waarheid omtrent haar eigen verleden ontdekt, wil ze niets meer met haar pleegouders en Isabelle te maken hebben. Ze vlucht naar New York en stort zich op een carrière in de journalistiek. Binnen de kortste keren is ze een van de bekendste, maar ook een van de hardvochtigste journalisten van Amerika. Isabelle ontwikkelt zich tot een bijzonder getalenteerd schilderes. Haar kleurrijke, mysterieuze schilderijen trekken als snel de aandacht van grote galeries in New York. Voor het eerst in haar leven is Isabelle het stralende middelpunt van de belangstelling en ze geniet met volle teugen. Totdat Nina uit jaloezie een sensationele, onthullende biografie schrijft die het leven van Isabelles dreigt te verwoesten. Isabelle is getuige van de moord op haar moeder, maar stopt deze gebeurtenis ver weg in haar geheugen. Ze wordt opgevoed door een bevriend echtpaar, samen met Nina, hun geadopteerde dochter. Als deze de waarheid hoort over haar adoptie, verbreekt ze uit woede en jaloezie alle banden. Isabelle wordt een beroemd schilderes en Nina wordt journaliste bij de roddelpers. Haar woede zit zo diep dat ze steeds weer probeert Isabelle in discrediet te brengen. Als ze een roman publiceert over jeugd van Isabelle, gaat deze zich bepaalde zaken herinneren, en probeert de moordenaar van haar moeder te ontmaskeren. Een spannend maar vooral ontroerend verhaal over een meisje dat op jonge leeftijd haar ouders verliest. Nina heeft geen ouders en heeft het gevoel dat zij steeds aan het kortste eind trekt. Het is ook een familiegeschiedenis over liefde en trouw, jaloezie en haat. het boek laat de lezer kennis maken met aspecten van de Amerikaanse samenleving die niet zo bekend zijn, zoals de jodenhaat. Een boeiend verhaal, vol actie, met een scherpe tekening van goed en kwaad en een happy-end. Beslist de moeite waard. Eerder verscheen 'Katalin, de wilde roos van Boedapest'
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mortman, Doris - ISABELLE - IN ISABELLE NEEMT BESTSELLERAUTEUR DORIS MORTMAN HAAR LEZERS MEE OP EEN FASCINERENDE REIS LANGS VERSCHILLENDE CULTUREN EN GENERATIES Mortman, Doris - ISABELLE - IN ISABELLE NEEMT BESTSELLERAUTEUR DORIS MORTMAN HAAR LEZERS MEE OP EEN FASCINERENDE REIS LANGS VERSCHILLENDE CULTUREN EN GENERATIES

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.