Peterson, Michael - ROOD KLEURT DE DAGERAAD - OORLOG EN HARTSTO

Schrijver:
Titel: ROOD KLEURT DE DAGERAAD - OORLOG EN HARTSTOCHT IN VIETNAM
ISBN: 9026971435
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf, Houten
Bijzonderheden: 1990, gebonden met stofomslag, 800 pagina's, formaat 14,5x22 cm, gebruikssporen
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 5,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Vietnam 1967 - aan de vooravond van het grote Tet-offensief. Aan het front proberen de soldaten wanhopig hun zwaar bevochten posities te handhaven. In het Witte Huis zoekt president Lyndon Johnson een uitweg uit het politieke moeras.
Bradley Marshall, een ervaren Amerikaanse diplomaat en oorlogsveteraan, wordt naar Vietnam gestuurd met een geheime missie. Marshall weet dat zijn opdracht weinig kans van slagen heeft, maar hij heeft absoluut niet gerekend op het verraad van zijn eigen mensen in Saigon. Ook weet hij niet dat hij verliefd zal worden op een prachtige vrouw die hij in Vietnam ontmoet.
Het is Teresa Hawthorne, een ex-non, die zich het tragische lot van de ontelbare Vietnamese weeskinderen aantrekt. Zij smeekt de invloedrijke Marshall om hulp en haar moedige gevecht te midden van modder en bloed raakt hem tot in het diepst van zijn ziel.
Door zijn liefde voor Teresa beseft Marshall dat hij vecht voor een overtuiging en dat hij Vietnam niet ongeschonden zal verlaten. Gevangen in de brute realiteit van deze waanzinnige oorlog beleeft Bradley Marshall de ultieme tragedie van een stervend land.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peterson, Michael - ROOD KLEURT DE DAGERAAD - OORLOG EN HARTSTOCHT IN VIETNAM Peterson, Michael - ROOD KLEURT DE DAGERAAD - OORLOG EN HARTSTOCHT IN VIETNAM

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.