Michener, James A. - DE RUIMTE - DE HANDELINGEN IN DE RUIMTE SP

Schrijver:
Titel: DE RUIMTE - DE HANDELINGEN IN DE RUIMTE SPELEN ZICH AF BINNEN EEN PERIODE VAN SLECHTS VEERTIG JAAR, MAAR TEGEN EEN DECOR DAT ZICH MILJOENEN KILOMETERS BOVEN HET AARDOPPERVLAK UITSTREKT
ISBN: 9026976666
Taal: Nederlands
Uitgever: Holkema & Warendorf, Bussum
Bijzonderheden: 1983, gebonden met stofomslag, 620 pagina's, formaat 15,5x24 cm, in prima staat
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Het verhaal begint in oktober 1944 en introduceert vier mannen: Stanley Mott, een in Engeland verblijvend Amerikaans geleerde met een geheime opdracht; Norman Grant, een zeeheld in de Zeeslag voor de Golf van Leyte;
John Pope, rugby-ster en student in de sterrenkunde aan een Amerikaanse hogeschool; en Dieter Kolff, raketspecialist en medewerker van Wernher von Braun. Deze vier, die van cruciaal belang zijn voor het ruimtevaartprogramma, en hun vrouwen, zijn de hoofdrolvertolkers in de lange reeks van medespelers. Het verhaal wordt levendig, dramatisch en helder verteld: de ingewikkelde proefnemingen, uitvindingen en planning van wetenschapsmensen en technici, en hun discussies over middelen en doelstellingen; hun speculaties over toekomstige verrichtingen in de ruimte en over mogelijke levensvormen in andere melkwegstelsels; de persoonlijke naijver; de politieke manipulaties in Washington; de selectie en de training van de ruimtevaarders; de met de vluchten en landingen verbonden opwinding en spanning; de confrontaties met de openbare meningen en met de media...
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michener, James A. - DE RUIMTE - DE HANDELINGEN IN DE RUIMTE SPELEN ZICH AF BINNEN EEN PERIODE VAN SLECHTS VEERTIG JAAR, MAAR TEGEN EEN DECOR DAT ZICH MILJOENEN KILOMETERS BOVEN HET AARDOPPERVLAK UITSTREKT Michener, James A. - DE RUIMTE - DE HANDELINGEN IN DE RUIMTE SPELEN ZICH AF BINNEN EEN PERIODE VAN SLECHTS VEERTIG JAAR, MAAR TEGEN EEN DECOR DAT ZICH MILJOENEN KILOMETERS BOVEN HET AARDOPPERVLAK UITSTREKT

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.