Simmel, Johannes Mario - NIEMAND IS EEN EILAND

Schrijver:
Titel: NIEMAND IS EEN EILAND
ISBN: 9023503104
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidhollandsche Uitgeversmaatschappij, Baarn
Bijzonderheden: 1975, gebonden hardcover, 460 pagina's, formaat 15,5x24 cm
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scan.
Niemand is een eiland beschrijft het gekwelde leven van Sylvia Moran, beroemd filmster, één van de grootste actrices die de wereld ooit heeft gekend. Sylvia Moran schijnt voor het geluk geboren te zijn en zonder veel moeite bereikt zij het toppunt van haar roem. Dan echter lijkt het noodlot hard en genadeloos toe te slaan...Waar Sylvia ook gaat of staat, overal wordt zij voortdurend achtervolgd door de wereldpers, die geen stap van haar zijde wijkt tijdens haar reizen door Europa en Amerika en haar verblijf in de meest luxueuze hotels. De enorme druk die dit op haar leven legt brengt haar aan de rand van een totale ineenstorting. Daarmee is echter het noodlotsvonnis aan Sylvia Moran nog niet voltrokken. Er is een waarheid uit haar verleden, die haar geluk in één klap kan verbrijzelen. Een vroegere collega van Sylvia is daarvan op de hoogte en chanteert haar op onmenselijke wijze. Sylvia kan de enorme spanningen in haar beroep en in haar privéleven nauwelijks meer bolwerken en komt ten slotte onder behandeling van een psychiater. De manager van de filmmaatschappij, die, louter op geld belust, Sylvia’s leven zonder mededogen beheerst, dwingt haar tot het uiterste te gaan om haar verplichtingen na te komen. In een vertwijfelde poging om met het verleden af te rekenen vallen haar laatste remmingen weg. In een noodlottig handgemeen wordt de man, die Sylvia elf jaar tevoren heeft verkracht en die de vader van haar dochtertje is, gedood en volgt een dramatische climax in het leven van de gevierde actrice.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simmel, Johannes Mario - NIEMAND IS EEN EILAND

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.