Simmel, Johannes Mario - DE STOF, WAARVAN DE DROMEN ZIJN....

Schrijver:
Titel: DE STOF, WAARVAN DE DROMEN ZIJN....
ISBN: 9010048896
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij, Amsterdam, Brussel
Bijzonderheden: 1984, paperback, 520 pagina's, formaat 13x20 cm, lichte gebruikssporen
Prijs: € 4,20 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
De stof waarvan de dromen zijn neemt de lezer mee naar Praag, Frankfurt, New York, Hamburg, Helsinki en naar een verraderlijk moeras in de buurt van Bremen. De plaatsen van handeling zijn de redactiekantoren van een groot weekblad, een vluchtelingenkamp, bijzonder luxueuze hotels en de onderwereld van Hamburg, plus nog de raamloze vertrekken voor computers, waar op de beeldschermen de voorbeelden verschijnen van de stof waarvan de dromen worden gemaakt. De hoofdpersoon van deze roman is de cynische sterreporter Walter Roland, eens de belangrijkste verslaggever van een internationaal weekblad, maar sindsdien enigszins afgezakt en teleurgesteld. Tezamen met zijn vriend, de fotograaf, krijgt hij de opdracht een bepaald geval te onderzoeken in een vluchtelingenkamp bij Bremen. Hier is hij getuige van raadselachtige gebeurtenissen, die hem op een geheel ander spoor brengen, een spoor dat hem meevoert door een wereld van werkelijkheid en waan. Tezamen met een vluchteling uit Tsjecho-Slowakije ontdekt Roland een ongelooflijk complot, raakt in levensgevaarlijke situaties, maar weet zijn opdracht tot een einde te voeren, dat hij voordien nooit had kunnen vermoeden. Het brengt hem niet alleen nieuwe roem en een contract uit New York, maar tevens de liefde van het meisje dat hij wilde redden en dat de sleutelfiguur van het complot bleek te zijn.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simmel, Johannes Mario - DE STOF, WAARVAN DE DROMEN ZIJN.... Simmel, Johannes Mario - DE STOF, WAARVAN DE DROMEN ZIJN....

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.