Daalen, Jan van - SANS RANCUNE - EEN SCHOKKEND RELAAS

Schrijver:
Titel: SANS RANCUNE - EEN SCHOKKEND RELAAS
ISBN: 9789022513279
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij, Amsterdam
Bijzonderheden: 1991, paperback, 206 pagina's, formaat 12,5x20 cm
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Jan van Daalen was gedurende, drie jaar als hoofdagent verbonden aan het spraakmakendste politiebureau van Nederland: bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Zijn schokkende ervaringen met criminelen, enkele corrupte collega's en met de korpsleiding, verwerkte hij in dit boek dat bij Verschijnen veel opzien baarde. Nu is er dan de film LEK die het boek van Jan van Daalen als uitgangspunt heeft een superspannende film, naar een onthullend, soms verbijsterend boek!
Gedramatiseerde weergave van de belevenissen van een politieman binnen het Amsterdamse politieapparaat, waarin met name zijn confrontatie met illegale praktijken van zijn collega's en de gevestigde cultuur binnen de politie centraal staan. Een en ander wordt vanuit de beleving van de auteur op een heldere en indringende wijze beschreven, waardoor het boek geschikt is voor lezers die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse politiewereld. De auteur was werkzaam bij de Amsterdamse politie, waarbinnen dit boek bij eerste verschijning in 1991 voor nogal wat opschudding heeft gezorgd. Het heeft als uitgangspunt gediend voor de speelfilm 'Lek' die nu in de bioscopen draait.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daalen, Jan van - SANS RANCUNE - EEN SCHOKKEND RELAAS Daalen, Jan van - SANS RANCUNE - EEN SCHOKKEND RELAAS

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.