Ferval, Claude - CLEOPATRA, KONINGIN DER LIEFDE

Schrijver:
Titel: CLEOPATRA, KONINGIN DER LIEFDE
ISBN: 906278545
Taal: Nederlands
Uitgever: Tiebosch, Amsterdam
Bijzonderheden: 1981, gebonden met stofomslag, 317 pagina's, formaat 14x22 cm
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Er is waarschijnlijk geen vrouw in de geschiedenis die zo bekend, zo beroemd, maar ook zo berucht is als Cleopatra, die geheimzinnige vrouw die de groten der aarde wist te betoveren.
Was Cleopatra alleen maar een beeldschone vrouw, die van haar opvallende figuurtje gebruik heeft weten te maken en die iedere man in haar netten wist te strikken? Of was zij een vrouw die wist lief te hebben en die oprecht werd bemind?
Dit boek van de bekende romancier Claude Ferval geeft u antwoord op deze vragen. Niets van de dramatische liefdesgeschiedenissen van deze mysterieuze vrouw wordt u onthouden.
U leert Caesar kennen als de man die op latere leeftijd liefde opvat voor de dan nog zeer jeugdige Cleopatra. U zult ook lezen, dat dat uiteindelijk mede zijn ondergang zal doen versnellen.
Als Caesar het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, komt Antonius - die in stilte al verliefd was op Cleopatra - naar Egypte. Cleopatra onthaalt hem op grootse wijze en slaagt er al spoedig in Antonius voor haar plannen te winnen.
Ook Octavianus, de latere keizer Augustus, speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Cleopatra. Hij slaagt erin de amoureuze avonturen van Antonius in zijn voordeel uit te buiten.
Cleopatra, Koningin der liefde is een historische roman, die u niet alleen verhaalt over de liefdesavonturen van Cleopatra. Het is een roman over het leven in het Rome van voor de jaartelling en over de uitbundige feesten aan het Egyptische hof, maar ook over de strijd om de machtigste posities in het Romeinse Rijk.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ferval, Claude - CLEOPATRA, KONINGIN DER LIEFDE Ferval, Claude - CLEOPATRA, KONINGIN DER LIEFDE

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.