Havel, Václav - NAAR ALLE WINDSTREKEN. De president-schrijver

Schrijver:
Titel: NAAR ALLE WINDSTREKEN. De president-schrijver heeft redenen tot scepsis te over, maar boort de bronnen van de hoop aan
ISBN: 9789068012460
Taal: Nederlands
Uitgever: De Prom, Baarn
Bijzonderheden: 1990, paperback, 320 pagina's, formaat 13,5x21,5 cm
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Zelden heeft iemand zo'n bewogen en merkwaardige carrière meegemaakt als Vaclav Havel. Nog slechts enkele jaren geleden werd hij vanwege zijn uitspraken en geschriften regelmatig in de gevangenis gezet; tegenwoordig is hij de in binnen- en buitenland alom gerespecteerde president van Tsjechoslowakije. Hoewel van oorsprong toneelschrijver, is hij vooral bekend geworden om zijn meer politiek getinte stellingnames. Deze bundel bevat een beeld van 22 jaar schrijverschap en protest, en - indirekt - een beeld van 22 jaar Tsjechoslowaakse geschiedenis. Het is een verzameling brieven, essays, artikelen, interviews en openbare verklaringen - van de Praagse Lente, via Havels inzet voor Charta 77 (o.a. zijn geruchtmakende rede bij aanvaarding van de Erasmus-prijs) en zijn talrijke rechtszaken, tot en met zijn eerste nieuwjaarstoespraak als president (1990). De rode draad is en blijft zijn stellingname tegen onrecht en onderdrukking; daarmee heeft dit boek een waarde die Tsjechoslowakije ontstijgt, maar ook elders geldigheid heeft.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,83, tot 50 gram 1,66, tot 100 gram 2,49, tot 350 gram 3,32, tot 2 kg 4,15, brievenbuspakje 4,25. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,15 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,40, tot 50 gram 2,80, tot 100 gram 4,20, tot 350 gram 8,40, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND ALLEEN BOEKEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Havel, Václav - NAAR ALLE WINDSTREKEN. De president-schrijver heeft redenen tot scepsis te over, maar boort de bronnen van de hoop aan Havel, Václav - NAAR ALLE WINDSTREKEN. De president-schrijver heeft redenen tot scepsis te over, maar boort de bronnen van de hoop aan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.